El prebenjamí de la selecció de L’Alcoià s’alça amb el COTIF

Per primera vegada la Selecció de L’Alcoià s’ha alçat amb el COTIF (Trofeu Internacional de Futbol Base) que ha acollit L’Alcúdia. Ho ha fet de mà de l’equip prebenjamí dirigit per Jordi Cortés i Aarón González. L’alegria es va deslligar el dimecres després que les pluges del dimarts obligaren a suspendre diversos partits.

Els prebejamins han acabat el campionat invictes arribant a disputar la final davant el Play Win Soccer, equip al que van guanyar per 2-0 amb gols de Mauro i Axel. Per la seua banda, el porter de la Selecció de l’Alcoià, Daniel Arévalo, es va proclamar millor jugador de la categoria.

Malgrat portar-se la victòria i el trofeu, la final davant el Play Win Soccer va estar molt disputada i igualada d’inici. El marcador es va posar a favor de la Selecció de L’Alcoià en l’últim minut de la primera part. Els atacs del rival no van cessar en la segona meitat però els de L’Alcoià van aconseguir mantenir el resultat favorable fins al tant final assolit amb un tret creuat després d’un servei de banda.

LA DECISIÓ D’UNA MONEDA

La pluja va obligar a suspendre l’encontre entre l’equip benjamí de L’Alcoià i la Selecció de la Ribera mancant un minut per al final. L’endemà, el dimecres, en ser un partit de consolació, una moneda a l’aire va decidir que la trajectòria ascendent d’aquest equip en el COTIF finalitzara amb un sisè lloc.

QUART LLOC DE L’ALEVÍ

Per la seua banda, l’equip aleví de la Selecció de L’Alcoià va haver d’enfrontar-se en la fase de grups al Mas Team Soccer; Selecció de l’Horta; Innotec Benimodo; València CF; Selecció AFE i Malilla Cf. La primera jornada del COTIF es va saldar amb derrota per a aquest equip, no obstant açò va finalitzar sent segon de grup amb quatre victòries, un empat i una derrota.

Els alevins de Nacho Daurat van aconseguir la passada a semifinals, on es van enfrontar al Sevilla FC, considerat un dels millors equips d’Espanya. El resultat per als de L’Alcoià va ser demoledor: derrota per 8-0 davant el qual s’ha proclamat subcampió en la categoria aleví per darrere del Vila-real Cf. Tornar a línia automàtica
Aquest quart lloc suposa el millor resultat d’aquest equip en el COTIF des que es va fundar l’equip fa quatre anys.

Tots els membres de la Selecció de L’Alcoià s’han mostrat molt orgullosos dels tres equips que han participat en el COTIF. I més que pels resultats, “per la projecció futbolística i els valors que dia a dia mostren els nostres jugadors en el terreny de joc, i que estan per sobre de l’èxit o del resultat”, afirma José Luis Seguí, president de la Selecció de L’Alcoià.