El Rebolcat repeteix com a jornada de test en el Rallye La Nucia

Serà el 31 d'octubre, abans dels dies en què es disputarà la competició

El Rebolcat repeteix com a jornada de test en el Rallye La Nucia
Un dels cotxes participants en el test del passat any.

El 28 Rallye La Nucia Mediterrani ‘Trofeu Costa Blanca’ treballa en la incorporació de novetats a l’edició que es disputarà els dies 3, 4 i 5 de novembre. Després del bon acolliment del 2021, el ‘Day Test’, que va tindre com a escenari un tram en la voltants del municipi d’Alcoi, enguany l’organització de la prova ha decidit duplicar l’esforç, per la qual cosa té previst organitzar un primer dia de test, el dilluns 31 d’octubre, en el mític tram de ‘El Rebolcat’, en la CV-70 (6,261 quilòmetres). Hi haurà una segona jornada de proves, que es desenvoluparà l’1 de novembre, en el tram ‘Bussot-Cabrafic’ (5,64 quilòmetres), en els voltants de la localitat de Bussot.

En aquests trams de test, els equips inscrits tindran oportunitat d’afinar la mecànica dels vehicles de cara a la cita del Supercampionat d’Espanya. Està previst, tal com va ocórrer l’any passat que, s’establisquen diferents punts de control al llarg del recorregut per a la presa de temps, que no es faran públics, però que serviran als equips participants per a anar prenent referències i realitzar proves d’ajust de motor, suspensions o reglatges.

El 28 Rallye Trofeu Costa Blanca és una prova que organitza l’Automòbil Club AIA i que tindrà la seua seu a ‘La Nucia, Ciutat de l’Esport’, recorrent 30 municipis de la muntanya alacantina.

ABANDÓ DE NICOLÁS CABANES
D’altra banda, assenyalar que Nicolás Cabanes i Javier Moltó van abandonar en el Rallye Cristian López, prova de la Copa d’Espanya de rallyes i puntuable per a la Copa Clio Trophy, en la qual competeix la parella alcoiana amb una Renault Clio Rally5. La mala fortuna es va acarnissar amb els integrants de l’Automòbil Club AIA, ja que en el primer tram de la carrera, el Merilla-Lloreda, les expectatives de fer un bon rallye es van ensorrar, atés que en intentar esquivar una pedra que havia quedat en la calçada, un dels laterals del vehicle trepitge la cuneta, amb tan mala fortuna que, oculta entre l’herba hi havia una roca que va provocar la burxada de les dues rodes. Ací va acabar el rallye i totes les il·lusions de l’equip alcoià. La pròxima cita per a la Copa Clio serà el rallye Princesa d’Astúries (6-10 de setembre).

Send this to a friend