El renovat directe del trio Marala arriba al Calderón aquest dissabte

Dins de la gira de tardor del seu disc ‘Jota de morir’

El renovat directe del trio Marala arriba al Calderón aquest dissabte
Marala el formen la catalana Selma Bruna, la valenciana Sandra Monfort i la mallorquina Clara Fiol.

El trio Marala, compost per Sandra Monfort, Clara Fiol i Selma Bruna, arriben al Teatre Calderón d’Alcoi dissabte que ve 11, a les 20 hores, dins de la gira de tardor del seu disc ‘Jota de morir’, que ofereix un directe totalment renovat, amb nova escenografia, nou vestuari i un format molt més adaptable a diferents espais.

Aquesta gira inclou dotze concerts que està portant a Marala per tot el territori lingüístic, a més de dues eixides internacionals a Itàlia i a Àustria.

Una de les cites més destacades va ser la presentació de ‘Jota de morir’ davant un públic professional en el Mercat de Música Viva de Vic, el passat 15 de setembre, i on es va estrenar la nova posada en escena.

A continuació, destaquen els concerts a Alcoi i el posterior de la Rambleta de València, l’1 de desembre, auditoris importants per a Marala tant quant a la situació geogràfica com pel seu significat, per les integrants del trio. A més, Marala passarà durant aquesta gira per ciutats com el Prat de Llobregat, Viladecans, Benicàssim o L’Hospitalet.

Durant aquesta gira, Marala continua posant de llarg el seu guardonat segon disc ‘Jota de morir’, Premi Carles Santos de l’Institut Valencià de Cultura i Premi Ovidi Montllor a millor disc de Folk i millor disc de l’any 2022.

Send this to a friend