El Trail Solidari Alcoi no passarà pel Montcabrer

Davant la negativa de la Societat de Caçadors de Cocentaina que la carrera passe pel vedat de caça que gestiona

El Trail Solidari Alcoi no passarà pel Montcabrer
Imatge d’arxiu d’una passada edició del Trail Solidari.

A poc menys de dos mesos perquè se celebre la desena edició del Trail Solidari, que és una de les carreres més importants a la nostra ciutat, s’ha donat conéixer que no passarà pel Montcabrer com ho feia aquestes últimes edicions.

Com bé expliquen des de l’organització, a conseqüència de la negativa de la Societat de Caçadors de Cocentaina al fet que la carrera passe pel vedat de caça que la Societat gestiona, s’han vist amb la necessitat de modificar el recorregut de la modalitat “Trail”.

A causa d’aquesta prohibició, s’impedeix accedir al cim del Montcabrer. Aquesta notícia era totalment inesperada i, per tant, la direcció del Trail Solidari Alcoi, juntament amb la direcció i responsables del parc natural de la Serra de Mariola, s’han dissenyat diferents alternatives que garantisquen l’espectacularitat del recorregut.

La distància serà la mateixa (44km), desnivells semblants (2.334m) i culminant en l’Alt de les Pedreres (1.057m.), respectant sempre els espais naturals que es travessen. “Amb la il·lusió de sempre continuem avant per aconseguir que una edició més la carrera siga del vostre grat i que gaudiu de tots els elements que fan el Trail Solidari Alcoi en un esdeveniment especial”, afirmen en el comunicat.

Send this to a friend