El València acaba guanyant a l’Alcoyano Cadet

L’Alcoyano Cadet de Lliga Autonòmica no va poder estrenar-se amb victòria a casa i va cedir una derrota per 2-4 davant el València, que va imposar la seua superioritat numèrica en la segona part. Fins a l’expulsió del meta Víctor Vicedo amb targeta roja en el minuts 39, el marcador assenyalava un empat a dos.

En vuit minuts es van aconseguir quatre gols, el València es va avançar en el 27, va empatar Sergio Mullor dos minuts més tard, en el 33 el conjunt che va tornar a marcar i a continuació Rubén Catalá va fer el 2-2 amb el qual es va arribar al descans. Amb deu en el camp, els de Montava van cedir dos nous gols, en el minut 59 i 65.

Per la seua banda, l’Infantil va perdre 0-4 amb el València. Tampoc va aconseguir la victòria el Juvenil de Lliga Nacional, que va empatar 2-2 a casa de l’Acer. Per dues vegades es van avançar els blanquiblaus amb doblet d’Alejandro.