Escenari de Champions

L'Alcoyano juga aquesta vesprada en La Rosaleda de Màlaga davant 20.000 espectadors

Escenari de Champions
Lara es va estrenar com a titular enfront del Melilla. LUCIO ABAD

No tots els dies es té el privilegi de jugar en un escenari que fa deu anys albergava partits de Champions. L’Alcoyano tindrà aquesta vesprada (18 hores) el plaer de gaudir d’un camp que fins a la temporada 17/18 era de Primera Divisió.

Els de Vicente Parras arriben a La Rosaleda potser en el moment més baix dels de Sergio Pellicer en l’actual temporada. Només ha guanyat un dels seus quatre últims encontres i a casa porta dos empats consecutius, enfront de RM Castilla i Còrdova.

No obstant això, per a un equip amb 7,5 milions de pressupost i una plantilla que costa més de dos milions, el doble que la blanc-i-blava, qualsevol moment és bo per a traure cap i passar per damunt de qualsevol equip de la categoria.

Cert és que a Màlaga no acaben de veure el got mig ple. Potser l’empat del passat diumenge en Ca Misses davant l’Eivissa ha esmorteït unes certes crítiques cap a un equip que no acaba d’enamorar a una afició que és capaç de reunir més de 20.000 espectadors en les graderies de La Rosaleda.

L’Alcoyano, en canvi, arriba a aquest partit alleujat. El 3-0 davant el Melilla ha relaxat la tensió i va traure a flotació eixes expectatives que va generar l’equip en pretemporada i que no acabaven de complir-se en aquest accidentat primer terç de lliga.

Vicente Parras va guanyar el diumenge a dos nous soldats per a la seua particular guàrdia pretoriana. Tant Farru com Lara, que s’estrenaven com a titulars en el Collao, van ratllar a gran altura. Tots dos apunten a seguir com a titulars en La Rosaleda.

Qui no estarà serà Pablo Ganet. L’equato-guineà ha tornat a ser cridat per la seua selecció, que disputa el dilluns un partit de preparació per a la Copa d’Àfrica.

Send this to a friend