Extingit l’incendi d’un camió en l’autovia que amenaçava amb propagar-se a la muntanya

Va ocórrer a l'altura de Castalla i els bombers van tardar quasi sis hores a sufocar les flames

Extingit l'incendi d'un camió
El foc va ser extingit cap a la mitjanit.

Un camió de grans dimensions es va incendiar aquest dilluns a la vesprada en l’autovia A-7 al seu pas per Castalla. Gràcies a la ràpida intervenció dels bombers, es va evitar que les flames es propagaren a la massa forestal pròxima a la carretera. Un helicòpter va coordinar des de l’aire les labors d’extinció, que van durar al voltant de sis hores, finalitzant a mitjanit.

Imatge presa des de l’aire.

Els bombers van rebre l’avís a les 18 hores, traslladant-se fins al lloc dels fets diverses dotacions dels parcs d’Ibi, Cocentaina i Sant Vicent del Raspeig, incloses diverses unitats forestals. Aquests últims van treballar per a impedir que el foc es propagara a l’arbreda que envolta l’A-7, concretament en el punt quilomètric 473, on es va produir el sinistre.

Des del Consorci Provincial de Bombers es va informar, passades les nou de la nit, que l’incendi havia sigut controlat, com també de les retencions de trànsit registrades a conseqüència d’aquest, especialment en sentit a València, carril de l’accident del camió. Finalment, aquest dimarts a primera hora comunicaven la completa extinció del foc, prop de les dotze de la matinada.

Send this to a friend