FEDAC denúncia el mal estat de diferents àrees industrials

El creixement excessiu de vegetació projecta una imatge descurada del polígon

FEDAC denúncia el mal estat de diferents àrees industrials
Un dels carrers dels polígons on la vegetació ha cobert voreres i asfalt.

La Federació d’empresaris de l’Alcoià i El Comtat –FEDAC– ha tornat a insistir en la pobra situació en la qual es troben moltes dels carrers i voreres que formen les àrees industrials de la ciutat, posant l’accent principalment en el polígon Sembenet – Beniata.

La petició, que ja es va realitzar en el seu moment, torna a ser llançada a l’Ajuntament degut a la nombrosa vegetació que creix sense cap control. Són ja diverses les empreses que han transmés les seues queixes sense èxit i des de la presidència de FEDAC ja s’ha comunicat a la regidoria, sense cap resposta d’aquesta última.

La federació alarma de les greus conseqüències que aquesta desatenció pot provocar en els polígons, com un risc d’incendi innecessari per l’excés de mala herba o la destrucció i faça fallida d’alguns edificis pel creixement de la vegetació. Una altra de les raons d’aquesta denúncia les trobem, segons comenten des de FEDAC, en la pobra imatge que transmet un polígon industrial en aquest estat, que pot causar rebuig a proveïdors, empreses o possibles signatures que pogueren estar interessades a implantar-se a la ciutat.

RECLAMA ATENCIÓ
L’associació d’empresaris demana que la seua petició es considere de nou, ja que les àrees industrials són viàries propis de la ciutat, i per tant, han de ser tractats i cures com qualsevol altre.

Send this to a friend