Festival de gols en el partit entre Alcodiam i Igualada

Els de Lorenzo Pastor fan un pas de gegant de cara a la permanència en l'OK Lliga

Festival de goles en el partido entre Alcodiam e Igualada
Formatjé i Gonzalo Pérez celebran uno de los ocho goles del Alcodiam. XAVI TEROL

Festival de joc ofensiu i gols en el partit que van disputar anit Patín Alcodiam i Igualada. Al final 8-6 per als de Lorenzo Pastor, que fan un pas de gegant de cara a la permanència en l’OK Lliga, el seu gran objectiu en el retorn dels blaugranes a la màxima divisió d’hoquei estatal.

Les alternatives es van anar succeint per a protagonitzar tots dos equips un explosiu final de partit. Després d’avançar-se 2-0 l’Alcodiam amb els gols de Pere Cañellas i Gonzalo Pérez, l’Igualada va aconseguir l’empat, si bé abans del descans els blaugrana van aconseguir altres dos gols, obra de Formatjé i Gonzalo Pérez, amb els quals al descans es va arribar amb 4-2.

En la represa, en tot just dos minuts, l’Igualada li va donar la volta al marcador per a posar-se 4-5. Reacció de l’Alcodiam amb doblet de Gonzalo Pérez, el segon de penal, per a una altra vegada empatar l’Igualada, que abans del 6-6 havia fallat un directe i un penal.
A 3.06 del final Formatjé va posar en peus al pavelló amb el 7-6 de falta directa, podent respirar tranquil·la afició blaugrana amb el tercer de la nit de Formatjé mancant 58 segons. L’Alcodiam queda ara a sis punts del play-out i torna a jugar aquest dissabte, a les nou de la nit, en la sempre difícil pista del Reus