Gaizka Porras, a la European Júnior Cup de Màlaga

Gaizka Porras continua completant la seua formació com a esportista d’elit. El judoka alcoià ha sigut seleccionat per la Federació Valenciana de Judo per a participar en la European Júnior Cup que se celebra a Màlaga.

La competició forma part del circuit internacional que organitza la IJF (International Judo Federation) i és puntuable per al ránking mundial classificatori per a l’Europeu i el Mundial de la categoria. Està previst la participació de 380 judokes de 25 països diferents i de 4 continents.

Gaizka Porras es va acomiadar l’any passat de la categoria cadet amb un subcampionat d’Espanya reeixit a Talavera de la Reina
després de caure en la final amb el subcampió de l’edició anterior.

Aquesta temporada, en la seua estrena com a júnior en el Nacional va perdre en huitens sense opció a repesca enfront de qui després va ser el campió. El mes d’abril passat es va desplaçar al Japó per a entrenar amb professors d’aquell país, una de les potències mundials.