Gran ambient als carrers amb motiu del Nadal

Hi ha hagut diversos esdeveniments que han omplit Alcoi

Gran ambient als carrers amb motiu del Nadal
Un grup de moters vestits de Pare Noel pel Centre de la ciutat. MIGUEL PAYÁ

La ciutat d’Alcoi ha registrat un gran ambient als seus carrers en aquest 24 de desembre, vespra del dia de Nadal. La plaça d’Espanya ha acollit durant el matí a ‘Els castanyers’, que ha recaptat fons per a Ashproal, a les portes de l’Ajuntament.

Molt d’ambient i música han animat una plaça d’Espanya molt concorreguda, amb molta gent passejant, fent compres i fent-se un ‘selfie’ davant el gegantesc arbre de Nadal o amb els personatges del Tirisiti que decoren la Safata.

Els júniors, per part seua, han complit amb la tradició de reunir-se -enguany en número inferior a altres edicions– davant el pesebre, al mateix temps que alguns comerços han contribuït a a l’ambient festiu, en el cas de Fernando Cano, en Mossen Torregrosa, amb música en directe a càrrec de Moisés Olcina i Mike Summers.

Molt concorregut ha estat el tren de Tirisiti, que s’ha estrenat hui i realitzava un recorregut pel Centre i Eixample.

Un altre recorregut, sorollós i vistós, ha sigut el que han protagonitzat els moters que, vestits de Pare Noel, ha passejat per tota la ciutat, fent rugir els motors i sonar els clàxon d’un ampli grup de motos que han despertat gran curiositat entre els transeünts.

Diferents imatges de l’ambient registrat en el Centre de la ciutat, hui, amb motiu del dia de la Nit de Nadal.

 

Send this to a friend