Guanyar demanarà explicacions per la situació de les biblioteques

La repercussió de la Covid en la plantilla ha provocat el tancament o la reducció d'horari de les instal·lacions

Guanyar demanarà explicacions per la situació de les biblioteques
La portaveu de Guanyar, Sandra Obiol, durant un ple. | ARXIU

Després de conéixer-se que les biblioteques municipals romanen tancades o “funcionen en horaris reduïts” a causa de l’afectació de la Covid en les respectives plantilles, Guanyar ha anunciat que demanarà explicacions al govern local per aquesta situació.

La plataforma municipalista assenyala que “des de la setmana passada les biblioteques municipals romanen algunes tancades i altres funcionen en horaris reduïts, una situació que minva el dret de la ciutadania a gaudir de recursos culturals i que és especialment greu en coincidir en l’època d’exàmens de la població universitària”.

En paraules de la portaveu i regidora de Guanyar, Sandra Obiol, “ja hem criticat l’escassa capacitat del regidor de Cultura de la nostra ciutat per a fer una política cultural que amplie els fonaments culturals de la ciutadania. Ara veiem com les biblioteques d’Alcoi pateixen directament aquesta desídia del govern. Mentre en altres ciutats amplien el seu horari en temporada d’exàmens per a donar suports als seus joves, a Alcoi tanquen les biblioteques. Alcoi no es mereix aquesta política que va en contra de la igualtat d’accés als recursos culturals”.

Send this to a friend