Guanyar reclama mesures anti-Covid “efectives i no més retards ineficients”

A més, demanen mesures que ajuden a pal·liar "la precarietat econòmica i social"

La província d'Alacant suma més de 47.500 positius Covid
La situació a l’Hospital Verge dels Lliris és preocupant

Davant la incidència Covid a Alcoi, la plataforma Guanyar reclama mesures anti-Covid “efectives i no més retards ineficients”. Mitjançant un comunicat, des de la plataforma exigeixen al govern que s’actue i es pose en “primer pla la salut de les persones, no l’economia”.

A més, afigen que es posen “majors restriccions, un control del seu acompliment més coherent i alliçonador i, per damunt de tot, mesures que ajuden a pal·liar la precarietat econòmica i social que aquestes mesures poden generar”.

Sandra Obiol, regidora de Guanyar, assenyala: “a nosaltres tampoc ens agraden les mesures de confinament domiciliari o el tancament de les escoles perquè sabem que això afectarà greument la situació econòmica de les persones, i també a la seua salut mental, però si és necessari no ens ha de tremolar el pols per a prendre-les. No es poden permetre més persones malaltes ni per res del món, més morts. És inconcebible que els nostres governs hagen permés arribar a aquesta situació. Ara cal posar solució”.

Send this to a friend