Holanda-Benimassot, un repte sobre rodes

Adrià Cano ha tornat al seu poble natal amb bici

Holanda-Benimassot, un reto sobre ruedas
Adrià Cano, vecino de Benimassot, ha realizado el trayecto en bici.

El veí de Benimassot Adrià Cano López ha volgut complir el repte de viatjar amb bicicleta des d’Holanda al seu poble natal i a la fi de la setmana passada tenia previst culminar una aventura que li ha permés conéixer persones, així com llocs entranyables.

El protagonista, amb qui vam poder conversar a mitjan la setmana passada quan acabava d’entrar al municipi castellonenc de Sant Mateu, explicava sobre aquest tema que portava un temps meditant la idea de poder realitzar aquest repte i afirmava també que havia decidit fer-ho ara perquè abandona Utrecht, ciutat en la qual ha residit en els últims cinc anys, per a desplaçar-se al setembre a Itàlia on cursarà un Màster.

Així mateix, apuntava que cada dia ha hagut de dedicar temps a preparar les corresponents rutes i posava l’accent en els paisatges o en el gran acolliment que ha tingut als pobles rurals pels quals ha passat. “Una anècdota que m’ha marcat la vaig tindre al Pirineu Català, en creuar el Coll d’Ares, ja que vaig arribar a un poble anomenat Molló on vaig demanar que em feren una foto en arribar a un mirador. El xic que me la va fer, que parlava català, em va convidar de seguida a la seua casa per a poder descansar abans d’emprendre el viatge l’endemà. Compartim un sopar molt agradable i vaig comprovar com una persona totalment desconeguda pot acabar sent un bon amic per sempre “, va asseverar.

En el viatge també ha volgut fer visible un dels problemes que pateixen els municipis del Comtat com la lluita contra la Xylella. Així mateix, ha mostrat el projecte d’Agres denominat Velorecicla destinat a restaurar bicicletes per a destinar-les a persones sense recursos.

Send this to a friend