Homenatge a membres sortints de la Cambra de Comerç d’Alcoi

Aqueix mateix dia va haver-hi una trobada per a abordar la situació geo-política d'Espanya i d'Algèria

Homenatge a membres sortints de la Cambra de Comerç d'Alcoi
Imatge de l’homenatge realitzat dijous passat.

La Cambra de Comerç d’Alcoi ha aprofitat el Ple celebrat dijous passat per a homenatjar membres sortints de la junta que, recentment han deixat de formar part de la mateixa però que, com des de la pròpia Cambra indiquen “durant quatre anys s’han entregat a la institució en cos i ànima”.

Les persones homenatjades van ser: Eugenio Rodríguez; Francisco Javier Expósito; Alexandra Aracil; Rafael Blanes; Alfonso Díaz; Francisco Javier Ferre; Jesús Gómez; Vicente Jesús Juan; Miguel Sanz; María José Valor; Miguel Ángel Llorens; i Rafael Pérez.

Prèviament, el Ple va celebrar la seua primera sessió des de la nova constitució i a més, va tindre lloc una trobada virtual amb empresaris d’Alcoi amb interessos exportadors amb Algèria, i la Directora General d’Internacionalització de la conselleria d’Economia, María Dolores Parras i els responsables de l’antena d’IVACE en aquest país.

Segons es detalla, “l’empresariat alcoià ha mostrat la seua preocupació per la delicada situació geo-política que viu l’estat espanyol i l’algerià en l’actualitat i que està dificultant les relacions comercials amb un mercat estratègic bàsic per a la Comunitat Valenciana”. 

Send this to a friend