Ibi acollirà el Festival Internacional de jazz

Durant el primer semestre d'enguany la localitat joguetera comptarà amb una àmplia programació cultural

Ibi acollirà el Festival Internacional de jazz
Imatge d’arxiu dels exteriors del Teatre Río d’Ibi.

En aquesta primera meitat del 2023, la localitat d’Ibi comptarà de nou amb una àmplia i variada programació cultural, apta per a tots els públics, i en la qual es podran veure espectacles musicals, de dansa, humor, infantils, teatre, així com el Jazzorama, el ja conegut Festival Internacional de Jazz.

Per a acabar el mes de gener, dissabte passat va tindre lloc un concert benèfic a favor d’ACODIP- Centre Ocupacional Sant Pasqual. Per a començar febrer, demà, a les 20 hores, l’espectacle familiar “I love rock and roll”, de Rock en Família, ens portarà immenses ganes de ballar així com un repàs per les bandes de rock més conegudes de tots els temps. El dissabte, 11 de febrer, a les 20 hores. José Sacristán trepitjarà les taules del Teatre Río amb la funció de teatre “Señora de rojo sobre fondo gris”, de Miguel Delibes. I finalment, el mes acabarà amb la visita de l’humorista valencià, Eugeni Alemany, amb el seu espectacle d’humor “A ningú que li passe”, a les 18’30 hores.

El mes de març portarà al teatre l’obra “Búho”, de Titzina Teatre, en la qual un antropòleg forense especialitzat en jaciments paleolítics pateix un accident que li provoca una amnèsia severa, i la seua conseqüent cerca d’identitat. Serà en el Teatre Río, el 4 de març, a les 20 hores. Li seguirà, el diumenge 5 de març, a les 17’30 hores, l’XI Festival benèfic de Dansa, de l’Escola de Dansa Pastora Sánchez, amb un donatiu de 4 euros a favor d’ADIBI. El dimecres, 8 de març, a les 19’30 hores, la companyia de dansa Arrelament posarà sobre escena l’espectacle “Abre la puerta” i el dissabte, 11 de març, a les 19 hores, tindrà lloc el Festival Dia d’Andalusia, amb els grups de ball de Flamenc i Sevillanes dirigits per Tatiana Carballal. El diumenge, 12 de març, se celebrarà el concert del soci pel 200 Aniversari de la Unió Musical d’Ibi, a les 12 hores, en el Teatre Río. “Júlia”, d’Isabel Clara Simó, realitzarà la seua posada en escena el dissabte 25 de març, a les 20 hores, en el Teatre Río.

Abril iniciarà d’allò més musical amb l’Orquestra de Cambra de l’Empordà, que visitarà el teatre el dissabte 1, a les 21 hores, i amb el recital líric “Grandes melodías”, el dissabte 15 d’abril, a les 20 hores. Li seguirà el següent cap de setmana, el dissabte 22 d’abril, a les 20 hores, l’espectacle de Tricicle “Por fin solo”, dirigida per José Corbacho i Carles Sans.

JAZZORAMA AL JUNY
De moment, per a maig, està projectat l’espectacle de carrer “La banda”, d’Otradanza, que tindrà lloc el dissabte 20 de maig, a les 19’30 hores, previsiblement en la plaça dels Reis Mags. I juny acollirà una nova edició del Festival Internacional de Jazz “Jazzorama”, que omplirà el teatre de música, estil, ball i tot el que aquest festival de jazz d’Ibi ens porta amb gran èxit de participació i assistència.

Send this to a friend