Inaugurada l’exposició Fotciencia19 en el Centre Comercial Alzamora

Aquesta mostra recull una selecció de 49 fotos, d'entre les quasi 600 que es van presentar l'any passat

Inaugurada l'exposició Fotciencia19 en el Centre Comercial Alzamora
La mostra es pot visitar en el Centre Comercial Alzamora fins al 23 de juny.

Un any més, el Centre Comercial Alzamora acull l’exposició Fotciencia19, la qual es podrà visitar fins al 23 de juny en la planta d’oci.

Aquesta mostra recull una selecció de 49 fotos, d’entre les quasi 600 que es van presentar a Fotciencia l’any 2022, i es tracta d’imatges que il·lustren la ciència en tota la seua riquesa i varietat a través de detalls revelats en feixos de llum que els nostres ulls no arriben a veure, segons s’explica des del Campus d’Alcoi de la UPV.

La temàtica de les imatges és sobre la ciència, la innovació i la tecnologia. Les imatges estan relacionades amb la investigació científica i les seues aplicacions tecnològiques i industrials, reflectint l’objecte d’estudi de l’activitat científica, les persones que la realitzen, la seua instrumentació i instal·lacions o les tecnologies que resulten de l’avanç científic.

La inauguració de l’exposició va tindre lloc recentment i van acudir representants de l’Ajuntament d’Alcoi, així com del Campus d’Alcoi de la UPV, tal com apareix en la imatge de la notícia.

Send this to a friend