Inicien la citació als menors de 60 anys que van rebre la primera dosi d’AstraZeneca

A través de SMS es proposarà la segona dosi amb Pfizer i si prefereixen de nou AstraZeneca, se'ls tornarà a citar

Inician la citación
Vacunació en el complex esportiu Eduardo Latorre d’Alcoi.

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública enviarà des d’aquest divendres la citació per a administrar, a partir de la setmana que ve, la segona dosi de la vacunació a les persones menors de 60 anys que van rebre la primera dosi d’immunització amb AstraZeneca.

La citació es realitzarà a través de SMS i en ella s’oferirà una segona dosi amb Pfizer. No obstant això, a la persona contactada se li comunicarà com procedir davant la seua decisió de rebutjar aquesta vacuna com a segona dosi. En aqueix cas, tornarà a ser citat per a ser vacunat amb AstraZeneca.

Aquest procediment està alineat amb l’acord aconseguit per la Comissió de Salut Pública que va decidir administrar Pfizer com segona dosi, així com amb la decisió adoptada pel Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut que, després de consulta amb el Comité de Bioètica, va acordar que els qui rebutgen la segona dosi amb Pfizer i, amb la finalitat de garantir la pauta completa, podran ser vacunats amb AstraZeneca.

Es recorda la importància de tindre actualitzats les dades de contacte en la targeta SIP. Aquest tràmit es pot realitzar a través del següent enllaç: consultar ací.

Send this to a friend