Jaume Valens salva a l’Alcoyano d’una dificultat en Antequera

La mà salvadora del meta a un minut del final permet als de Vicente Parras sumar un punt en la inèdita visita al Maulí

Jaume Valens salva al Alcoyano de un apuro en Antequera
Una imatge del partit jugat en Antequera

L’Alcoyano haurà d’agrair una vegada més a Jaume Valens que siga el seu particular àngel de la guarda aquesta temporada amb parades inversemblants, com la que va tindre el meta mallorquí a un minut per al final del partit d’aquesta nit en la inèdita visita al *Maulí d’Antequera. No sé sap d’on, de sobte ha sorgit una mà salvadora rebutjant la rematada de cap a boca de canó de *Txus Alba quan l’afició malaguenya començava a cantar el gol.

La parada de Jaume Valens ha evitat una dificultat al Deportivo, que finalment ha aconseguit sumar un punt després d’empatar sense gols en un partit on les ocasions en les dues àrees han escassejat. Com era d’esperar, l’Antequera pràcticament ha monopolitzat la possessió, mentre que els de Vicente Parras han sabut resistir a base de molt d’ordre i poc més, ja que en atac els blanc-i-blaus, aquesta nit vestits de celestes, estrenant tercer equipament, s’han deixat veure en comptagotes i sense massa encert.

La primera part ha deixat més avorriment que una altra cosa. En l’Alcoyano, una ocasió per a Agüero i una altra per a Lara, de nou el més incisiu dels de Vicente Parras, encara que en aquesta oportunitat amb més voluntat que encert, res a veure amb la seua actuació de fa dues setmanes a Mèrida on creava el pànic cada vegada que tenia la pilota en la seua botes. Al retorn de vestuaris, la trobada s’ha animat, l’Antequera ha buscat donar una marxa més al duel mentre que l’Alcoyano romania atrinxerat a la recerca d’eixa ràpida acció amb la qual donar una urpada al marcador.

Armental ho ha intentat des de lluny, a continuació Agüero de falta, però l’acció que ha pogut desequilibrar el xoc ha sigut un enderrocament del ex blanc-i-blau*Fomeyen sobre Juanan. El camerunés ha fet caure al hui capità de l’Alcoyano en el minut 67 quan s’anava directe a la porteria de l’Antequera. Deu després, Luismi Redó ha perdonat la vida a Jaume Valens rematant fluix i a les mans del meta del Alcoyano  estant sol davant el mallorquí.

En el 80 qui ha hagut d’eixir al rescat ha sigut Primi, creuant-se davant el japonés Akito i desviant a córner. A un minut del final, ha arribat eixa ocasió de Txus Alba desviada miraculosament per Jaume Valens, en el que ha sigut la parada de la nit. El Deportivo acaba la jornada a huit punts del cinqué classificat, que ara és el Ceuta després de guanyar 3-2 a l’Algesires, mentre que el Recreativvo cau fins a la sisena plaça després de perdre 3-2 en Castalia davant el Castelló. La pròxima jornada, l’Alcoyano rep al San Fernando en el Collao, partit que es disputa el dissabte a les huit de la nit.