Javier Expósito és elegit com a nou president de Jovempa

Després de quatre anys, Quino Palací continuarà en la junta directiva provincial

Javier Expósito és presentat com a nou president al costat de Quino Palací | C.M.

L’Associació de Joves Empresaris de l’Alcoià, Comtat i la Foia ha presentat al seu nou president. Javier Expósito ha sigut el triat en l’Assemblea General Ordinària i Electoral d’aquesta associació per a seguir el llegat de Quino Palací. “Tinc la complexa tasca d’agafar el testimoni d’un president que ha fet punt i punt pels joves empresaris i empresàries”, ha reconegut Expósito.

Amb el compromís de seguir la mateixa línia, el nou president ha presentat els pilars claus per a continuar creixent. “En aquests dos anys treballarem en el Networking de les empreses, el coneixement per a apoderar la formació i innovació, el suport als joves empresaris, la representació a nivell polític i, finalment, la responsabilitat social corporativa amb iniciatives, com la lliga solidària Jovempa”, ha explicat Expósito.

A més, durant la seua presentació també ha donat a conéixer el nou equip de junta. Entre ells està Laia Santa María, tresorera i presidenta, Xavier Llinares, secretari i Lliris Camarasa, responsable d’innovació i nous projectes. “Esperem continuar treballant braç a braç per a generar ocupació i estabilitat socioeconòmica a les nostres comarques”, desitja Expósito.

Tant Quino Palací com Javier Expósito han ressaltat la importància dels mitjans de comunicació per la labor i el suport en aquests últims anys i el nou president està “convençut que tots junts i juntes podem fer grans coses”.

Quant al paper de Quino Palací, ell mateix assegura que continuarà en la junta directiva provincial acompanyant a David Santiago fins al mes de juliol. En aqueix moment es realitzarà un procés electoral en la federació de Jovempa on s’elegirà el nou president. “Està damunt de la taula la possibilitat de plantejar-se l’opció de presentar-me per a ser president provincial de l’associació, però aqueixa elecció es veurà a partir del mes d’abril”, avança Palací.

Send this to a friend