Javier Expósito renova com a president de Jovempa

La Junta Directiva la completa Laia Santamaría, Liana Jordá, David Miró, Lliris Camarasa, Enrique Guardiola i Verónica Jamet

Javier Expósito renueva como presidente de Jovempa
Junta directiva de Jovempa.

Javier Expósito ha sigut reelegit com a president de Jovempa, l’Associació de Joves Empresaris de l’Alcoià, Comtat i Foia, després de dos anys al capdavant d’aquesta associació. L’entitat s’ha reunit aquesta setmana per a celebrar la seua Assemblea General Ordinària i Electoral, en la qual s’ha produït el nomenament.
“En aquests pròxims dos anys continuarem treballant per la consolidació empresarial, encara que ens enfrontem a un context macroeconòmic advers. Ara serà la inflació, com va ser la pandèmia o la crisi de 2008, però hem aprés alguna cosa, l’única manera de superar aquests problemes és romandre units”, va manifestar Expósito, qui estipula les línies a seguir en el networking, formació, suport, representació i responsabilitat social.
La Junta Directiva la completa Laia Santamaría, Liana Jordá, David Miró, Lliris Camarasa, Enrique Guardiola i Verónica Jamet, aquests dos últims són noves incorporacions, sent els coordinadors de les comarques.

Send this to a friend