Jesús Lara presenta el seu nou disc en l’IVAM CADA aquest divendres

'Pequeños éxitos' recopila temes dels seus cinc discos editats en els últims 20 anys

Jesús Lara presenta el seu nou disc
L’enregistrament del disc es va realitzar en la factoria creativa de l’IVAM CADA.

El músic i cantant Jesús Lara presenta aquest divendres 24 de febrer (20 hores) en l’IVAM CADA, el seu nou EP (disc curt) digital, disponible ja en diferents plataformes digitals i que acompanya la publicació del vídeo en Youtube i en les xarxes, i en la web de l’ACGB (Alcoi Global Cultura Broadcast).

‘Pequeños éxitos’ recopila temes dels seus cinc discos editats en els últims 20 anys.

Li acompanyaren el grup de músics que van gravar el disc i que són: Carlos Aracil, a la bateria; Javier Expósito, a la guitarra; Koki Serra, al baix i Rubén Priego al teclat.

L’enregistrament del disc es va realitzar en la factoria creativa de l’IVAM CADA, posada en marxa a la fi de 2021, amb el qual es pretenia recopilar material audiovisual de les bandes locals de les últimes dècades.

El disc porta per nom ‘Pequeños éxitos’ i s’ha editat sota el segell independent i artesà ‘Actores Secundarios’, creat pel mateix Lara, mentre que la portada és obra de Gilberto Dobón.

A més d’en Youtube, l’EP es pot escoltar en diferents plataformes digitals, entre altres Spotyfy, Apple music i Youube music.

Segons Jesús Lara, “es tracta d’una recopilació de cançons gravades en aquest mil·lenni i que són les que més ens agraden i que són els xicotets èxits, o cosa que és el mateix, els grans fracassos”.

Send this to a friend