Jordi Bardisa s’adjudica la desena edició de la Mitja Marató Unió Alcoiana

Jordi Bardisa s'adjudica la desena edició de la Mitja Marató Unió Alcoiana
El guanyador entrant en meta. ALDEMAR

L’atleta natural de Confrides però establint a la nostra ciutat, Jordi Bardisa ha sigut el guanyador de la desena edició de la Mitja Marató Unió Alcoiana Segurs destronant al rei d’aquesta carrera, Andrés Micó, que va travessar la línia de meta situada en el Complex Eduardo Latorre en segona posició.

El campió d’Espanya de Mitja Marató en la categoria de veterans 2021, va aprofitar el seu excel·lent moment de forma per a fer més d’una volta al circuit en solitari i guanyar amb un minut d’avantatge sobre l’atleta de Villena. Bardisa va fer un temps de 1h08’20” per 1h09’52” de Micó, sent tercer l’alcoià Eric Baena, qui va realitzar un crono de 1h11’52”.

En la categoria femenina es va imposar la belga, medallista en el Mundial de triatló de llarga distància, Alexandra Tondeur, amb 1h22’14”, mentre que la primera atleta alcoià en línia de meta va ser Andrea Terol, quarta amb un registre de 1h39’43”.

En el Quart de Marató, el marroquí establit a Algemesí, Youssef Ben Hadi, va fer bons els pronòstics i va guanyar amb autoritat amb un crono de 32’53”, acabant segon Andrés Navío amb 34’45” i el primer alcoià va ser Ovidi Albert, nové en meta, després de realitzar un temps de 36’57”.

En la categoria femenina Lorena Rodríguez va tornar a imposar-se, aquesta vegada amb un registre de 41’24”, mentre que la tercera posició era per a Carmina Camilleri amb 45’15”.

En la resta de disciplines, en Caminantes es va imposar María Perís amb 33’41’ i en la categoria masculí va ser primer Alexis Pérez amb 46’49”, mentre que en la marxa nórdina es va imposar Víctor Candela de Crevillent amb 1h02’29” i en la categoria femenina es va imposar l’alcoiana Amelia Gisbert, que va fer un temps de 1h08’16”.