Jordi Tormo publica la biografia de Isabel-Clara Simó

Aquest llibre va començar a escriure's el maig del 2019, quan Tormo va contactar amb l'escriptora per a escriure una biografia sobre ella

Jordi Tormo publica la biografia de Clara Simó
Presentació del llibre a Barcelona

Barcelona va acollir la presentació del llibre ‘Isabel-Clara Simó. Una veu lliure i compromesa’, de l’alcoià Jordi Tormo.

Aquest llibre va començar a escriure’s el maig del 2019, quan Tormo va contactar amb l’escriptora per a escriure una biografia sobre ella. Després de la seua aprovació perquè es realitzara aquest llibre, Isabel-Clara Simó moria huit mesos després. Ara, aquesta biografia ix a la llum a manera d’homenatge. L’autor va començar la documentació, les entrevistes i “tres dies d’abans de morir, li vaig ensenyar tot el material”. Després va continuar treballant aquesta obra amb la seua filla Cristina.Amb un pròleg de Núria Cadenes, aquest llibre es divideix en cinc capítols. En ells parla dels seus quatre grans compromisos: llengua, lletres, política i feminisme.

També del seu recorregut vital per Alcoi, València, Figueres i Barcelona. Un capítol està dedicat al periodisme, a la revista Canigó i el seu recorregut com a columnista. Així mateix, una altra part és la seua obra literària i finalment, la volta als orígens, “amb la seua relació amb Alcoi, amb Ovidi Montllor i Antoni Miró”, conclou Tormo.

Send this to a friend