Jornada informativa sobre conversió en zona de vianants en l’IVAM CADA

Es podrà seguir en directe pel YouTube de l'ajuntament

Cambra de Comerç
Jornada sobre mobilitat celebrada l’any passat en la Cambra de Comerç | Arxiu

En el marc de la Setmana de la Mobilitat, aquest dijous hi haurà una jornada informativa sobre conversió en zona de vianants en l’IVAM CADA, organitzada per l’Ajuntament d’Alcoi. Està previst que assistisquen ponents de Benidorm i Gandia, perquè parlen de les seues respectives experiències de conversió en zones per a vianants dels seus centres històrics, al costat de Jorge Olcina, de la Universitat d’Alacant, que abordarà els beneficis de la conversió en zona de vianants des del punt de vista mediambiental. D’altra banda, a proposta del PP, es preparen tallers de reparació de bicicletes oberts a la ciutadania.

La jornada començarà a les 19 hores i per a assistir cal inscriure’s en mobilitat@alcoi.org. L’aforament està limitat seguint la normativa Covid 19. També es podrà continuar en línia a través del canal de YouTube de l’Ajuntament d’Alcoi.

“Afrontem un repte important. Tenim un projecte realitzat per tècnics experts en el tema que adaptarem amb les propostes que ajuden a millorar-lo i que dignificaran encara més el Centre d’Alcoi”, ha explicat el regidor de Mobilitat Sostenible, Jordi Martínez.

Send this to a friend