Jose Torró i María Dolores Franco presidiran la Pía Unión

Relleven a José Luís Molina i Ana Masanet

Torró i Franco presidiran la Pía Unión
La Mare de Déu durant les Romeries del V Centenari.

La Pía Unión Verge del Miracle de Cocentaina ja té nous presidents per als pròxims tres anys. Es tracta de Jose Torró i María Dolores Franco, els noms del qual es van donar a conéixer dissabte passat 30 d’abril, després de concloure el solemne novenari amb el qual es va posar fi a les festes patronals de la Mareta d’enguany.

Cal destacar que tots dos ja formaven part de l’última Junta de la Pía Unión i per tant, amb la seua elecció, s’aposta per la continuïtat a l’hora de preparar els festejos en honor a la Mare de Déu del Miracle de 2023, 2024 i 2025.

Al costat d’ells estaran Patricia Gilabert, Rafael Bravo, Asun Jordà, Elisa Soler, Pepa Vañó, Gloria Cerdà, Adela Gómez, Ernesto Ferrándiz, Alfredo Ruiz, Mari Nieves Pascual, Rubén Blasco, María Moltó, Juanjo Llorens, Mateo Soler, Germán Palací, Juan Carlos Vicent, Mateo Barrachina, Mariola Micó, Aitana García i Dimas Botella.

Tant Jose Torró com María Dolores Franco recullen el testimoni d’Ana Masanet i José Luís Molina, les dues persones que han presidit l’entitat en els últims tres anys i que ja han culminat aquesta etapa com a caps visibles de la mateixa Pía Unión. La presa de possessió oficial dels nous càrrecs es materialitzarà en les pròximes setmanes. Serà, com a marca la tradició, en el transcurs d’una Eucaristia tindrà lloc en el Monestir de les Clarisses davant la icona de la Verge del Miracle.

Send this to a friend