Júlia Company: «En l’Ivace apostem per la relocalització de les empreses de la Comunitat Valenciana»

Ressalta la importància de la planificació per a la creació de noves àrees industrials

En l'Ivace apostem per la relocalització
Jornada de treball mantinguda aquesta dimecres a Ibi.

La directora general de l’Ivace, l’alcoiana Júlia Company, ha destacat la ferma aposta de l’Ivace per la reindustrialització i relocalització de les empreses de la Comunitat Valenciana. «Aquesta relocalització –ha detallat– és fonamental perquè permet a les indústries valencianes ser més fortes, més potents, contribueix a la generació de riquesa i ocupació sostenible i suposa també una aposta pel nostre territori».

En aquest sentit, ha subratllat que la relocalització ha sigut fonamental «per a la reconversió i l’adaptació del teixit empresarial després de la crisi econòmica derivada de la pandèmia COVID-19».

Company es va manifestar així a Ibi aquest dimecres, durant la seua intervenció en el fòrum-debat ‘Claus per a crear una nova àrea industrial’, organitzat per la Unió Empresarial de la Província d’Alacant, Uepal, en col·laboració amb l’Associació d’Empresaris d’Ibi, Ibiae, i la Diputació d’Alacant.

Aquesta trobada va comptar amb la participació de diferents personalitats amb capacitat d’anàlisi i propostes sobre la creació de nous polígons industrials com el vicepresident de Uepal, César Quintanilla, l’alcalde d’Ibi, Rafael Serralta, el president d’Ibiae, Pedro Prieto, el director d’Ibiae, Héctor Torrente, el president de la Federació Empresarial de l’Alcoià-Comtat, Fedac, Natxo Gómez, el Comissari d’Aigües de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, Marc García, la CEO de Nirvel Cosmetics, Consuelo Vaquer i el CEO de Crefer, Pedro Oliver.

La directora de l’Ivace va recordar que actualment l’Ivace està treballant en les ampliacions del Parc Empresarial Nou Tollo d’Utiel i El Maigmó de Tibi per a donar resposta a la demanda de sòl industrial per part del teixit empresarial i per a continuar creixent i generant ocupació sostenible i de qualitat.

Planificació
Júlia Company va posar l’accent principalment en la importància de la planificació per a la creació d’un polígon industrial i va explicar que «els nous espais empresarials han de comptar amb un fàcil accés a subministraments bàsics que permeten la futura posada en marxa i la instal·lació de noves empreses».

Així mateix, va recordar la figura dels polígons industrials mancomunats en els quals treballa l’Ivace en col·laboració amb les localitats interessades a comptar amb un nou espai industrial amb l’objectiu d’ajudar al desenvolupament de nous parcs empresarials «que suposaran una oportunitat de creixement i de riquesa per als municipis de la Comunitat».

Send this to a friend