La cadena sGo Wellness Club inaugura en Alzamora el seu primer gimnàs a Alcoi

Compta amb piscina climatitzada, sala fitness i per a activitats dirigides, spa i ludoteca

sGo Wellness Club inaugura a Alcoi
Una de les sales per a la pràctica esportiva en el nou gimnàs.

El centre comercial Alzamora ha inaugurat aquest divendres el primer gimnàs de la cadena sGo Wellness Club a Alcoi, reforçant així la seua oferta amb serveis destinats a l’entrenament esportiu i al benestar.

Comptarà amb unes modernes instal·lacions, d’aproximadament 2.000 metres quadrats, amb piscina climatitzada, sala fitness amb màquines Technogym i per a activitats dirigides, spa amb jacuzzi de més de 80 metres cúbics de capacitat i ludoteca, en la planta superior del centre. També amb serveis personalitzats d’entrenament, nutrició, fisioteràpia i el centre mèdic estètic K·ta Siluet.

Ofereix, de dilluns a diumenge i amb pàrquing gratuït per a socis, una àmplia oferta esportiva, amb més de 100 activitats per a totes les edats de cardio, aigua, cos-ment i tonificació, entre les quals destaquen bodi combat, aerodance, aquadynamic, power hiit, ioga o zumba.

L’aposta de Sgo Wellness Club per l’accessibilitat dels seus usuaris és una altra de les principals característiques d’aquest gimnàs, que disposa de l’aplicació mòbil de sGo! At home, amb experiències saludables.

Amb motiu de la seua obertura, oferirà diverses jornades de portes obertes en les quals els usuaris podran, prèvia reserva, visitar les instal·lacions i informar-se sobre la promoció especial d’inauguració.

Sobre el Centre Comercial Alzamora

Amb una superfície de més de 16.000 m², el Centre Comercial Alzamora és un referent en moda, oci, restauració i ara esport a Alcoi, sent l’únic centre comercial de la ciutat. Compta amb dues plantes comercials i un pàrquing subterrani de prop de 600 places.

Anualment rep la visita de prop de 2 milions de persones i genera al voltant de 200 ocupacions entre directes en indirectes.

Send this to a friend