La Cambra lliura els premis al comerç alcoià

Els reconeixements van ser per a Coba Complements, Casa Mati, A foc i flama i Rafa Pérez

La Cambra lliura els premis al comerç alcoià
Tots els premiats amb els representants polítics, comercials i de la Cambra de Comerç.

La Cambra de Comerç d’Alcoi va celebrar ahir la ‘Nit del Comerç’, un esdeveniment organitzat amb motiu del Dia del Comerç Local, que se celebra el 25 d’octubre en la Comunitat Valenciana des de l’any passat.

En aquest acte, que va transcórrer en la Sala d’actes de la pròpia Cambra amb una nombrosa assistència, es van entregar quatre reconeixements: a la Innovació, a la trajectòria comercial, al creixement comercial i pel suport al comerç. 

Prèviament a conéixer els noms dels guanyadors, es va realitzar el sorteig de les tres persones guanyadores de la campanya ‘3000 razones para comprar en Alcoy’. El president de la Cambra de Comerç, Pablo de Gracia, va ser l’encarregat de cridar en directe a les persones agraciades, que van rebre la notícia amb gran alegria. En total, es van repartir 3000 euros per a gastar en el comerç de proximitat, un premi de 2000 euros i dos de 500 euros.

Seguidament, el tècnic de la Cambra, Paco Expósito, encarregat de conduir l’acte, va dir els noms dels comerços guanyadors. Coba Complements es va alçar amb el guardó en la modalitat d’Innovació; Casa Mati en la de Trajectòria Comercial; A foc i flama en Creixement Comercial; i finalment, Rafa Pérez, en la categoria de suport al comerç. 

En l’acte, tant Pablo de Gracia com l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, van destacar la importància del comerç a la nostra ciutat, assegurant que aquest sector “dona vida” a Alcoi, a més d’agrair-los la labor, treball i esforç que dediquen dia rere dia.

Send this to a friend