La ‘Ciutat del Nadal’ ja es una realitat

La inauguració del Mercat del Nadal i el descobriment del cartell estrenen un desembre ple d'activitats

La ‘Ciutat del Nadal’ ja es una realitat
L’alcalde d’Alcoi i Beca Jover, posen davant el cartell. QUIQUE REIG

‘Alcoi, ciutat del Nadal’ ja és un fet plenament palpable als carrers. Hui, amb la inauguració del Mercat del Nadal, obert des de primera hora del matí, el descobriment del cartell de la Cavalcada i l’encesa de la il·luminació ornamental, l’ambient nadalenc ja és tota una realitat.

El tradicional Mercat de Nadal dona ambient al centre de la ciutat des de primera hora del matí. La Glorieta s’ha omplit de parades i de gent disposada a aprofitar l’oferta comercial i de les activitats que s’han programat. La inauguració oficial ha tingut lloc al migdia, amb assistència de les autoritats, amb l’alcalde, Toni Francés, al capdavant. En l’obertura ha participat el Grup de Danses El Carrascal i els dolçainers i tabaleters de La Cordeta. Els assistents han pogut admirar el recuperat pesebre que recorda al que s’instal·lava en la plaça dels Reis Mags i que era obra de l’artista Luis Solbes.

D’altra banda, aquesta vesprada s’ha descobert el cartell que anuncia la Cavalcada de Reis Mags d’Alcoi del pròxim 5 de gener i del qual és autora Beca Jover. L’acte del descobriment ha reunit en la plaça d’Espanya a nombrós públic, que no han volgut perdre’s l’acte que, tradicionalment,  endinsa als alcoians en el Nadal Alcoià, amb una programació  plena d’activitats al llarg de les pròximes setmanes.

Send this to a friend