La filà Ligeros se suma a la campanya ‘Aliments frescos’

Impulsada pel Rotary Font Roja, en la iniciativa també col·labora el Mercat Sant Roc

La filà Ligeros se suma
Jorge Rico, Triana Carbonell, Miquel Peidro, Rafa Doménech, Pablo Granados i Francisco Adrián al costat del llibre.

El caràcter solidari de la ciutat s’ha tornat a manifestar amb la campanya ‘Aliments frescos’, impulsada pel Rotary Club Alcoi Font Roja, i a la qual enguany se suma la col·laboració de l’esquadra especial de la capitania de la filà Ligeros.

Des de fa tres anys, aquest projecte pretén dotar d’aliments frescos a les 200 famílies que mensualment atén Creu Roja Alcoi. Com indica Pablo Granados, el director de l’entitat, “els aliments que sempre entregàvem en els bancs d’aliments eren no peribles i també és important que les famílies reberen menjar fresc com és la fruita, la verdura, la carn o el peix”.

A través del carnet solidari i les aportacions econòmiques que es recapten en el Club, aquestes famílies poden canviar els seus vals en els llocs d’aliments frescos del mercat de Sant Roc. En aquest sentit, el president del Rotary Club, Rafa Doménech, agraeix la seua col·laboració: “Comptar amb associacions com Creu Roja o el Mercat de Sant Roque era assegurar-se l’èxit d’aquesta campanya”.

Col·laboració dels Ligeros
Enguany s’uneix un nou suport amb el qual ampliar els fons. L’esquadra especial de la filà Ligeros, que ostenta la capitania mora, s’ha unit a la iniciativa amb l’edició de ‘Dos sainets’, un llibre escrit pel guionista i membre de la filà Miquel Peidro. Com ell mateix assenyala, “preferíem lluir-nos menys físicament i fer-ho d’una altra manera: donar festa a la gent que no la pot viure. Estem tan orgullosos d’això, com de tota la resta de detalls de la capitania”.

La idea va sorgir durant la pandèmia –expliquen Jorge Rico i Triana Carbonell, membres de l’esquadra i de la filà– quan van sentir la necessitat d’ajudar als altres i, després de pensar diverses opcions, va nàixer el projecte de ‘Dos sainets’.

La presentació del llibre serà el 3 de març en la filà Ligeros (20’30 hores) i des de les tres entitats animen a la implicació de la ciutadania alcoiana.

Send this to a friend