La Generalitat sol·licita el toc de queda per a Banyeres i Muro

El TSJCV decidirà sobre l'ampliació de la restricció de la mobilitat nocturna en 77 municipis més

La Generalitat sol·licita el toc
Plaça del Matzem de Muro. ARXIU

La Generalitat ha demanat aquest dimecres al Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) ampliar el toc de queda d’1 a 6 hores a més municipis, com a mesura per a fer front a l’alarmant increment de contagis. En total són 77 localitats les que passarien a aplicar la restricció de la mobilitat nocturna i entre elles es troben dues d’aquestes comarques: Banyeres de Mariola i Muro.

Recordar que actualment el toc de queda està en vigor fins al diumenge en 32 poblacions de la Comunitat, només una a la província d’Alacant: Sant Vicent del Raspeig. La mesura va ser decretada el passat 12 de juliol. En tractar-se d’una mesura que afecta drets fonamentals, necessita de l’aval del TSJCV per a poder aplicar-se.

En aquests moments Banyeres i Muro són, al costat d’Alcoi, les poblacions del departament de salut que més incidència registren. En concret, Banyeres compta amb una taxa de 677,01 casos per cada 100.000 habitants, mentre que Muro aconsegueix la xifra de 504,56. Per part seua, la incidència a Alcoi s’eleva a 370,66. Tal com avançàvem aquesta setmana, el departament es troba en el seu conjunt en risc extrem.

Send this to a friend