La infantesa festera protagonitza una multitudinària Glòria Infantil

Aitana Cantó i Ona Santonja s'han estrenat com a sergents del bàndol moro i cristià, respectivament

La infantesa festera protagonitza una multitudinària Glòria Infantil
Ona Santonja conduint al bàndol cristià en la Glòria Infantil. | LUCIO ABAD

En un més que agradable, i fins i tot calorós, diumenge d’abril la infantesa festera ha protagonitzat una multitudinària Glòria Infantil amb la qual s’ha anunciat la imminent Festa que viurà Alcoi en les pròximes setmanes.

Des del Partidor, passant per Sant Nicolau, Plaza d’Espanya, fins a arribar a les portes de l’església de Sant Jordi, els dos bàndols han pregonat la Festa davant els aplaudiments de tot el públic que ha abarrotat els carrers.

Aitana Cantó i Ona Santonja, que s’han estrenat hui oficialment com a sergent moro i cristià, respectivament, han conduït amb gran desimboltura i ritme als ‘Glorierets’.

La infantesa festera protagonitza una multitudinària Glòria Infantil
Aitana Cantó, sergent infantil moro seguida dels ‘Glorierets’. | LUCIO ABAD

L’Agrupació Musical Serpis ha obert la desfilada amb la seua música, mentre que la Unió Musical d’Alcoi ha acompanyat al bàndol moro i la Música Primitiva Apol·lo al cristià.

La Glòria Infantil ha finalitzat amb una imponent mascletà en La Bandeja, donant pas a la marxa de tots els ‘Glorierets’ a les seues respectives filaes per a continuar amb la celebració, en un dia que ha començat amb la Primera Comunió dels Glorieros Infantils en la parròquia de Santa María.

SAINET I PROCESSÓ DEL TRASLLAT
Després de la Glòria Infantil, que ha eixit al carrer uns dies després de la Major, que es va celebrar aquest dilluns després de ser ajornada diumenge passat per la pluja, els següents actes que apareixen en el programa fester són les Entradetes –el calendari de les quals es pot consultar ací–, així com dues representacions d’un sainet el divendres 12 i dissabte 13, en homenatge a Paco Aznar, mentre que la processó del Trasllat de la imatge de Sant Jordi ‘El Xicotet’, des de la seua església fins a la parròquia de Santa María, serà el dilluns 15 d’abril.

Advertisements

Send this to a friend