La Lliga Comarcal i el F7 de veterans reprenen la lliga

Durant aquesta Setmana Santa tornen els partits en totes dues competicions

Una imatge d’un partit corresponent a aquesta temporada celebrat en el poliesportiu de Caramanxel.

El futbol adherit va ser l’encarregat d’obrir el camí del retorn a la competició el passat cap de setmana i altres dues lligues locals, la Lliga Comarcal de futbol sala i el F7 de veterans, prenen el relleu aquesta Setmana Santa. Tots dos campionats es van posar en marxa amb partits el divendres, ahir i també demà.

En el cas de la lliga de futbol sala el farà amb la novetat de poder utilitzar instal·lacions cobertes. El retorn en la Lliga Comarcal es dividirà en tres fases. En la primera, es disputaran les tres jornades que resten per a tancar la primera volta més els partits ajornats. Aquesta setmana –2, 3 i 5 d’abril– la jornada 9 i ajornats, el 10 i 11 d’abril la jornada 10 i es tancarà la primera volta, el 17 i 18 d’abril.

La segona fase de la lliga començarà el 24 i 25 d’abril. Els cinc primers passaran a lluitar pel títol i els següents classificats disputaran l’anomenada Recopa.

Hi haurà una última fase, que serà la tercera i prevista per al 26 i 27 de juny, en la qual es decidirà definitivament la temporada. En el cas de la Primera Divisió es lluitarà pel títol de lliga i el de campió de la Recopa, en Segona pel títol i ascens i en Tercera Divisió, pel títol, ascens i Recopa.

CINC BAIXES
Es mantindrà obert el termini de fitxatges fins que resten cinc jornades per a finalitzar la segona fase en les tres categories. En la Lliga Comarcal, cinc equips, quatre en Primera com són Fumbito, New Team, AE Fisioteràpia i Si Jura i un en Tercera, La Caldera, s’han donat de baixa i no segueixen en competició, amb el que els partits pendents davant aquests rivals han quedat anul·lats.

En F7 de veterans no s’han registrat equips retirats i es mantenen els setze que van iniciar la competició. També en aquesta lliga s’ha plantejat un retorn en tres fases. En la primera es disputaran les set jornades que resten i els partits ajornats de la primera volta.

FINS Al 16 DE JULIOL
En la segona els equips seran dividits en dos grups, parell i imparell, amb una competició a una sola volta i amb set jornades. Està previst que la primera fase acabe el 14 de maig i una setmana després s’inicie la segona, que finalitzarà el 2 de juliol.

La tercera fase reunirà els dos primers de cada grup que passaran a lluitar pel títol, amb una semifinal i final a partit únic.

Paral·lelament es jugarà una fase de consolació, que també tindrà guanyador. Les finals estan programades per al 16 de juliol.

Send this to a friend