La nova campanya de ‘Bons Consum’ ha tingut un impacte de 748.000 euros

Más de 4000 consumidors han utilitzat els bons i s'han adherit 297 comerços i establiments

La nova campanya de '*Bons *Consum' ha tingut un impacte de 748.000 euros
Cues que es van fer en la venda presencial de la campanya de setembre. | XAVI TEROL

La campanya de bons consum posada en marxa aquest Nadal per l’Ajuntament d’Alcoi ha tingut un impacte econòmic que frega els 784.000 euros, entre l’adquisició dels bons i la quantitat que excedia en el total de la compra, segons s’apunta des del propi consistori.

Cal destacar que les diferents campanyes de bons destinats al comerç ja han suposat un impacte econòmic de dos milions d’euros, tenint en compte la recent campanya de Bons Consum, la que va tindre lloc al setembre i les anteriors iniciatives, com ‘ReactivAlcoi Comerç’.

En aquesta segona campanya, s’han adquirit bons per valor de 548.920 euros, subvencionats al 50% per la Diputació Provincial d’Alacant.

Segons s’indica, un total de 4432 consumidors han utilitzat aquests bons i a la campanya s’han adherit 297 comerços i establiments.

A l’hora de detallar els sectors amb major impacte en bons utilitzats, assenyalar que en alimentació s’han gastat 140.370 euros (25%); en moda i complements 105.300 euros (19%); en tecnologia i informàtica 49.460 euros (9%) i en joguets un total de 43.100 euros (7,8%). S’han utilitzat bons en fins a 17 sectors diferents.

La regidora de Comerç, Vanessa Moltó, assenyala que “es tracta d’una iniciativa adoptada conjuntament amb les entitats comercials per a incentivar el consum de proximitat, la qual cosa suposa a més reactivar l’economia local i ajudar a la butxaca dels consumidors. En aquest cas, a més, ha coincidit amb el període nadalenc, una època en la qual sempre hi ha més despeses. Estem molt satisfets amb l’acolliment, tant per part dels consumidors com dels establiments adherits, que s’han beneficiat d’un impacte de 784.000 euros, que se sumen als 1’3 milions en campanyes anteriors, la qual cosa suposen un total de dos milions d’euros”.

La campanya ha comptat amb la col·laboració de Facpyme i el suport d’entitats com ACECA, Federació de Comerç, Cambra de Comerç o els mercats municipals.

Send this to a friend