La Policia Local deté a una persona per alterar l’ordre públic en una terrassa i agredir als agents

Un home de 48 anys que està ingressat a l'Hospital custodiat fins a la seua posada a disposició judicial

La Policia Local deté a una persona
Fotografia facilitada per l’Ajuntament d’Alcoi.

Durant la vesprada del passat divendres, la Policia Local d’Alcoi va ser requerida amb motiu d’un cas de pertorbació de l’ordre públic que estava ocasionant un home a la terrassa d’una establiment de l’Alameda Camilo Sesto.

Van acudir dues dotacions policials que van trobar a aquesta persona asseguda a la terrassa repleta de gent, increpant als vianants i a les cambreres d’aquest establiment.

Els agents, després de cridar-li l’atenció i donada la seua negativa a identificar-se, li van comminar al fet que marxara del lloc, al que es va negar rotundament, “insultant i faltant el respecte als policies locals”. Pel que sembla moments abans, aquest home de 48 anys, ja havia faltat al respecte a la cambrera “amb comentaris sexistes i de molt mal gust”, continuant amb els agents, “amenaçant-los i arribant fins i tot a agredir a tres dels policies locals actuants”.

Moments posteriors i ja en dependències sanitàries, el detingut va continuar amb la mateixa actitud, “amenaçant i proferint greus insults als sanitaris”. Després dels fets, va quedar ingressat a l’hospital Verge dels Lliris, custodiat per efectius policials fins a la seua posada a disposició judicial.

Cal assenyalar que els agents que van intervindre revisten lesions per contusions i esgarrapades.

Send this to a friend