La prova de foc per al Deportivo

Les penyes tornen al Collao després d'absentar-se en l'estrena de lliga

La prova de foc per al Deportivo
Campabadal està sent un dels més destacats. CD ALCOYANO

Prova de foc per al Deportivo demà, en horari matinal (12 hores), que després del rodatge que va suposar els partits contra At. Sanluqueño i Intercity, els de Vicente Parras reben a l’Eivissa, la primera parada d’una seqüència de quatre partits en els quals els blanc-i-blaus veuran desfilar als grans equips de la competició, projectes fets a base de xifres marejadores. Després de mesurar-se a l’Eivissa, l’Alcoyano viatja a Ceuta i dins de dues setmanes és el Còrdova qui visita el Collao, per a l’1 d’octubre jugar en l’Enrique Roca de Múrcia.

Com a aperitiu a aquesta fartada de duels on es començarà a veure fins a on és capaç d’arribar l’Alcoyano d’aquesta temporada, l’Eivissa d’un vell conegut, el madrileny Guillermo García Romo, que va ser segon d’Óscar Cano i la carrera del qual com a primer tècnic es va disparar arran d’ascendir al Racing de Santander a Segona Divisió.

Amb els 2 milions d’euros de “matalàs” després de descendir del futbol professional, l’Eivissa serà un dels grans pressupostos de la Primera Federació i ha aconseguit armar una plantilla d’autèntic luxe, amb fitxatges de superior categoria. Entre els quals criden més l’atenció, l’extrem Álex Gallar, amb una experiència de 25 partits en Primera i de 148 en Segona Divisió, sent el Màlaga el seu últim destí.

En l’Alcoyano, després del ‘subidón’ que va suposar l’estrena de lliga enfront de l’At. Sanluqueño, amb eixe 3-1 que va portar a l’equip a situar-se líder, va vindre la baixada del primer desplaçament, on els de Vicente Parras van fer moltes coses bé, amb un primer temps en el qual van donar un autèntic recital futbolístic a l’Intercity, però es van oblidar d’allò més important, que va ser el gol.

Parras només té la baixa de l’extrem José Lara i per a demà s’espera la volta de les penyes al camp. El dijous va haver-hi una reunió entre les dues parts per a intentar llimar asprors després de la polèmica sorgida pels preus dels carnets.

Send this to a friend