La Retroweekend comptabilitza més de 2.300 visitants

Quasi un 44% més que l'edició de l'any passat

La Retroweekend comptabilitza més
L’esdeveniment es va celebrar en les instal·lacions del campus universitari. QUIQUE REIG

El Pavelló Georgina Blanes del Campus d’Alcoi de la UPV va acollir la setena edició de la Retroweekend Alcoi durant la vesprada del divendres i tot el dissabte passats, rebent un total de 2.300 visitants.

Pel que respecta a la procedència la major part de les persones que van assistir, eren de les províncies d’Alacant i València, encara que també va haver-hi visitants de Huelva, Múrcia, Barcelona, Albacete, Madrid, Conca i Burgos.

Organitzada per la Regidoria de Joventut, la Retroweekend és un esdeveniment dedicat al món del videojoc, centrat tant en el clàssic o retro, com en l’actual, en el qual també es dona cabuda a tota mena de manifestació cultural i d’oci relacionat, com a còmics, mànega, anime, cinema, televisió, música, cosplay, jocs de taula i col·leccionisme.

Com a novetats en aquesta edició, podem destacar una exhibició d’Scalextric i una competició molt especial d’skate: el fingerboard. A més, també va haver-hi diversos tornejos de videojocs, concurs de dibuix i cosplay.

Des de les seues primeres edicions la fira ha anat creixent gradualment en grandària, contingut i nombre de visitants. Aquest esdeveniment va tindre 1.630 visitants en 2022 i no es va poder dur a terme de manera presencial per la pandèmia en 2020 i 2021.

Al seu torn, la Retroweekend Alcoi té un vessant solidari, la principal ve apadrinada per ‘Videojocs x Aliments’, en la qual tota l’ajuda obtinguda durant l’esdeveniment s’entrega a una (o diverses) de les associacions locals triades, en aquesta edició han sigut Acovifa i la Protectora d’Animals.

Send this to a friend