La Sang vol optar a fons Next Generation

Els veïns ja disposen de l'estudi sobre els despreniments de les façanes

La Sang vol optar a fons Next Generation
Un estudi ha determinat les causes del despreniment de les façanes de La Sang. | ARXIU

L’Associació de Veïns de La Sang ja té en el seu poder l’estudi encarregat per l’Ajuntament per a trobar una solució als despreniments que des de fa anys pateixen les façanes del grup d’habitatges. Recordar que l’Ajuntament es va comprometre a facilitar aquest estudi d’una banda, i per un altre, a col·laborar amb els veïns en la cerca de finançament per a dur a terme el projecte.

En aquest sentit, la proposta plantejada contempla una solució eficient energèticament, per la qual cosa seria possible optar a la present convocatòria de fons europeus Next Generation i dur a terme la reparació amb aquesta subvenció.

Els dies 31 de gener i 2 de febrer s’ha convocat a una reunió a tots els propietaris d’habitatges, locals comercials i places de garatge –es calcula que més de 200–, perquè coneguen el contingut de l’estudi i decidir entre tots els passos a emprendre.

Per al president dels veïns, Diego Fernández, el document ve a donar-los la raó perquè “confirma que són problemes estructurals, de construcció” i que per tant “la responsable és la Generalitat Valenciana” –promotor dels habitatges– i qui al seu judici hauria d’assumir el cost de les reparacions.

Send this to a friend