La tercera d’Eusebio Pascual

Eusebio Pascual summa i segueix i ja té la seua tercera volta per etapes aquesta temporada després de guanyar a Segòvia, Zamora i ara a Tenerife. El ciclista contestà del Mutua Levante-Bioracer s’anotava aquest cap de setmana la victòria en la LXII edició de la Volta a la Illa de Tenerife, per a ciclistes elit i sub’23.

Pascual assestava el colp definitiu en la quarta i última etapa de la prova. Després que el seu equip el Mutua Levante-Bioracer fera la selecció, el ciclista de Cocentaina ho va provar mancant escassos quilòmetres. El seu atac va sorprendre a l’escamot i va entrar amb 30 segons d’avantatge sobre un trio de corredors i a 54 ho va fer Adrià Moreno, de l’equip Aix en Provence, fins a aqueix moment capdavanter de la carrera que s’havia imposat en les dues primeres etapes.

D’aquesta manera, Eusebio Pascual s’enfundava el malliot de líder amb 38 segons sobre Moreno i 2’41’’ en relació a Jorge Martín Montenegro (Cortizo-Anova), que va ocupar el tercer graó del podi.