L’ajuntament de Banyeres felicita dues centenàries

Amb un homenatge als majors en el dia de La Malena

Conchita Belda Pascual ha complit 100 anys en el seu domicili

Dimecres passat 22 de juliol, dia en què es va celebrar Santa María Magdalena, patrona de Banyeres de Mariola, l’alcalde Josep Sempere i la regidora de Benestar Social, Rocío Alfaro, van retre homenatge en nom de l’Ajuntament a dos de les persones que resideixen en la localitat que han superat els 100 anys.

L’“Homenatge als Majors” s’ha realitzat sempre en el context de les festes de La Malena, però enguany, a causa de les circumstàncies de la pandèmia, no ha pogut celebrar-se de la mateixa forma que en edicions anteriors.

Per això es van desplaçar fins al domicili de Conchita Belda Pascual, que fa uns dies va complir els 100 anys, per a felicitar-la i obsequiar-la amb un ram de flors i una medalla de Santa María Magdalena en la qual s’ha plasmat la data del seu naixement, el 5 de juliol de 1920.

Julia Carrión Pérez té 104 anys i està en la Residència de la 3a Edat

També ho van fer a la Residència de la Tercera Edat. Allí, guardant des de l’exterior les distàncies pertinents, van obsequiar amb idèntic regal a Julia Carrión Pérez, que va complir 104 anys el 19 d’abril, en ple confinament.

Send this to a friend