L’Ajuntament de Muro manté una col·laboració estreta amb ‘pots i arrels’

Per primera vegada s'ha realitzat un contracte menor per a dur a terme serveis veterinaris en animals sense propietari o ferits amb caràcter urgència

L'Ajuntament de Muro manté una col·laboració estreta amb ‘pots i arrels’
Cadells abandonats trobats a Muro

La regidoria de Protecció Animal de l’Ajuntament de Muro i la protectora Pots i Arrels sumen esforços de nou en benefici dels animals i aconsegueixen xifres rècord en atenció als gossos i gats perduts o abandonats. Amb aquest objectiu s’han dut a terme moltes actuacions al llarg de la complicada anualitat que va ser 2020.

Entre elles, cal destacar l’elaboració d’una ordenança on es regulen temes relacionats amb la tinença, protecció i convivència dels animals en el municipi. També s’han realitzat campanyes d’esterilització de gats de carrer (44 intervinguts) i de gats amb propietari, per a evitar l’augment de la població felina. S’han millorat les estades d’espera dels animals perduts, a més de comprar alimentació per a cadells i adults, i noves gàbies de captura.

Així mateix, per primera vegada s’ha realitzat un contracte menor per a dur a terme serveis veterinaris en animals sense propietari o ferits amb caràcter urgència (55 animals intervinguts).

Des de la Protectora es treballa per a trobar cases d’acolliment i d’adopció dels animals que apareixen sense identificació (31 gossos i 18 gats), aconseguint així que el menor número possible vaja a l’alberg de Gandia (17 gossos i 17 gats). Consideren que “la gestió és impecable i molt d’agrair en benefici de tots”, ha destacat el regidor responsable de l’àrea, Gabriel Tomás.

Finalment el 2021, segons remarca Tomás, s’afronta amb nous reptes i amb l’objectiu de continuar i millorar el treball que es duu a terme en aquests moments. “També esperem que s’inicie l’activitat de l’alberg mancomunat i des de l’ajuntament apostem per la licitació dels serveis de recollida d’animals, actuacions veterinàries, control de colònies felines i atenció a animals abandonats. I tot això i molt més, gràcies a la suma d’esforços d’aquells que treballen amb tenacitat pel benestar dels animals domèstics que apareixen en el terme de Muro”, conclou el també alcalde de la localitat.

Send this to a friend