L’Ajuntament destinarà 5.000 euros per a arbitratges en la base

De la lliga local infantil o les lligues autonòmiques de cadet i juvenils corresponent a la temporada 2019/20

Miguel Juan Reig
Miguel Juan Reig, edil d’esports

L’Ajuntament destinarà una partida pròxima als 5.000 euros, en concret de 4.852 eurosper a subvencionar els arbitratges dels equips de futbol que juguen la lliga local infantil o les lligues autonòmiques de cadet i juvenils corresponent a la temporada 2019/20.

El regidor d’esports, Miguel Juan Reig, ha volgut remarcar que “la nostra intenció és que l’esport es troba a la mà de tota la ciutadania, per això pensem que les lligues locals són el millor espai per a les competicions en edats de formació, on poden jugar amb els amics tots els dissabtes al matí, evitant així desplaçaments i jugar en dates assenyalades per a la nostra ciutat”.

Més endavant afig que “l’esport en aqueixes edats és per a divertir-se i aprendre sense la necessitat de marcar-se com a principal objectiu els triomfs”, per a finalment comentar que “per al govern municipal l’esport base és molt important. Creiem que s’ha de fomentar la pràctica de l’esport des de l’edat escolar, per això estem duent a terme diferents iniciatives com aquesta de subvencionar els arbitratges o la Escola Poliesportiva d’Iniciació (EPI), que té com a objectiu principal oferir a tots els escolars la possibilitat de conéixer diverses modalitats esportives”.

L’acord indica que se subvenciona als clubs de futbol de fins a Segona Regional, ja que els de categoria superior compten amb convenis propis. A més, els equips que tinguen subvenció per jugar la lliga local infantil no rebran ajuda en cas de tindre un equip també en Segona Regional.

L’import final de la subvenció per club en la categoria infantil és el següent: At. Salesià (245 euros), Sant Roc i Vedruna (210), Arnauda i La Salle (490). Pel que fa referència als clubs cadets i juvenils: At. Salesià (384 i 734 euros), Sant Roc (480), Pare Vitòria (432), Vedruna (621) i Alcoi CF (565).

Send this to a friend