L’Alcodiam, a casa de l’equip revelació

Juguen aquesta vesprada a Calafell, que va collir un ple de victòries al febrer

L'Alcodiam, a casa de l'equip revelació
Gonzalo Pérez inicia una acció d’atac enfront del Barça.

Prova de foc per a un Patín Alcodiam que juga aquesta vesprada (19’30 hores) a casa del Calafell, l’equip revelació aquesta temporada en l’OK Lliga. Els de Ferran López, triat com a millor tècnic de febrer després d’un ple de victòries, 5 de 5, són la sensació del campionat amb resultats sorprenents com guanyar a casa del Liceu, que els va portar a superar-li en la classificació per a posar-se segons.

Com a estendard tenen a Martí Casas, nomenat millor jugador de febrer després d’anotar onze gols en cinc partits, sent el segon màxim golejador de l’OK Lliga amb 34 punts, un per darrere del blaugrana Joao Rodrigues.

El Calafell, no obstant això, ve d’encaixar un 5-1 al Palau davant l’indomable Barça, derrota a la qual cal sumar el 0-3 enfront del Liceu en el seu últim partit a casa, que quasi li deixen impossible acabar la lliga segon.

L’Alcodiam es presenta a Calafell amb la mirada posada en la sisena plaça. Els de Lorenzo Pastor van perdre a Reus (2-0), encara que tampoc l’Igualada va aconseguir guanyar –va caure 5-1 a la Corunya–, el mateix que el Caldes i només va puntuar el Lleida (3-3 a Arenys), amb el que les espases segueixen en tot l’alt.

Si l’Alcodiam ho té complicat amb la seua visita a Calafell, l’Igualada rep al Barça, el Caldes al Liceu i l’únic que el té millor per a puntuar és el Lleida, que s’enfronta al Sant Cugat, penúltim.

Caldrà esperar, quedaran encara dues jornades, en les quals l’Alcodiam s’ha de mesurar a l’Igualada a casa i acabarà la fase regular a Caldes.

Send this to a friend