L’Alcodiam cau amb el cap ben alt

El Patí Alcodiam va caure amb honors en la fase de grups de la Lliga Catalana, la competició que aquest cap de setmana passat donava el tret d’eixida a la temporada en la OK Lliga. Els de Sergi Punset van tornar amb el cap ben alt del triple enfrontament amb la qual van saldar la seua participació en el grup D al costat de Lleida, Igualada i Calafell.

Els blaugranes van tancar la seua participació amb un balanç d’un triomf i dues derrotes, ambdues per la mínima. Es van estrenar el divendres a la nit a Lleida, en la pista del flamant campió de la Copa CERS. Els blaugrana van saldar aquest partit amb una contundent victòria per 1-4. I açò que el Lleida es va avançar amb un gol de Digues Benedetto. Dos ex del Lleida, Roc Llisà i Deri Mataix donaven la volta al marcador abans del descans i en la segona meitat van arribar altres dos gols de l’Alcodiam, obra de Pere Cañellas i Joao Ramalho, amb els quals van aconseguir un incontestable triomf.

L’endemà a la vesprada van jugar en la pista de l’Igualada. L’Alcodiam es va anar al descans amb un 2-0 en contra. La segona part va tenir un clar color blaugrana. Un doblet del portuguès Renato Castanheira va portar la igualada al marcador. Deri Mataix va posar el 2-3 en el minut 39 i en el 46, Oriol Vives anotava el 3-3. Amb el marcador igualat i amb equilibri també en les faltes (tots dos equips van estar molts minuts amb nou), arribava la desena de l’Alcodiam a quinze segons del final, en una decisió injusta que va fer que els jugadors de l’Alcodiam posaren el crit en el cel. Les queixes li van costar a Pere Cañellas la targeta roja i quedar-se sense jugar l’endemà. Oriol Vives va establir de falta directa el 4-3 definitiu.

La marató de partits en poques hores es va tancar el diumenge al matí a Calafell. Joao Renato va fer l’empat abans del descans (1-1), després Castanheria va anotar el 2-2 i Roc Llisà el 3-3, però Rodríguez va fer el 4-3 amb el qual es va resoldre el partit. “Estic molt content amb l’actitud de l’equip”, ha explicat Sergi Punset, “no així amb la competició, em va semblar lamentable que designaren col·legiats de juvenils perquè els àrbitres de Nacional es van negar a xiular per qüestions econòmiques. He vist a l’equip millor del que m’esperava. Les sensacions han sigut molt positives. Per posar una pega, ens va costar marcar les diferències cara al gol”.