L’Alcodiam, creu i ratlla

Arriba el Barça amb el 11-1 del Palau de fons

L'Alcodiam, creu i ratlla
Ferran Formatjé en l’últim partit a casa enfront de l’Igualada.

Creu i ratlla per a L’Alcodiam. Arriba hui (12,30 hores) el Barça al pavelló Miguel Sarasa amb l’afront de l’anada en el Palau molt recent. El 11-1, la major golejada encaixada pel blaugranes com a equip d’OK Lliga, cou encara bastant, més que pel resultat en si, per com es va produir, amb els de Lorenzo Pastor baixant els braços en l’últim tram de partit, en el qual l’equip es va descompondre i va encaixar sis gols en tot just deu minuts.
“No té justificació un resultat així i alhora sí que la té”, explica Lorenzo Pastor, qui en ple vendaval dels d’Edu Castro va tractar de minimitzar danys amb dos temps morts i durant la setmana ha tractat de parlar molt en el vestuari per a alçar l’ànim, després de veure que l’equip va acabar trencat el diumenge.
“Les sensacions al descans eren molt bones. Malgrat estar 3-1 a baix en el descans, l’equip arribava i en defensa no estàvem mal. Encaixem el quart i el cinqué molt seguit i després vam tindre el directe fallat per Iván Morales. Ací l’equip es va descompondre. Vaig tractar que no pensàrem en el resultat, però ens vam descompondre. En els següents deu minuts vam desaparéixer. A més, ells estaven físicament sencers i molt fins cara a porteria. Quan un equip així, amb 4 milions de pressupost està de dolç, el normal és que et passe per damunt”, reconeix Lorenzo Pastor.
L’escenari tampoc era fàcil per l’Alcodiam, que va acabar pagant els plats trencats després que el Barça es quedara a les portes de la final de la Champions. Damunt, el Palau va presentar la millor entrada de la temporada (2.853 espectadors), amb el comiat d’*Egurrola de fons, tot un mite del barcelonisme i de l’hoquei.
Sense tot just temps per a lamentacions, només queda alçar-se i afrontar el partit de demà sense la càrrega mental del que va succeir al Palau. El contrari significaria entregar el xoc d’eixida, alguna cosa que podria ser letal novament amb el Barça enfronte. Tampoc l’Alcodiam mereixeria un comiat així, després de la gran temporada realitzada pels de Lorenzo Pastor, que s’han classificat per segon any consecutiu per al play-off pel títol, no van ser a la Copa per el “goal average” i en el seu retorn a Europa van disputar dues fases prèvies i van caure enfront del *Braga després d’una eliminatòria que va poder caure de qualsevol costat.
“Si eixim demà a tancar-nos pensant a evitar el que va succeir al Palau, ens caurà una altra golejada i és el que no podem consentir”, vaticinava el tècnic de l’Alcodiam. “Hem d’eixir a guanyar i ser atrevits, no sabem fer una altra cosa. Aquest equip està dissenyat per a generar. Si ho fa, se sent còmode i pot plantar-li cara a qualsevol equip”, va destacar.
Lorenzo Pastor té clar que enfront del Barça cal ser competitiu tot el partit. “Si som competitius els 50 minuts, tindrem les nostres opcions com es va veure en el partit de lliga. En el moment que baixem la guàrdia, el Barça et pot fer dos o tres gols en un obrir i tancar d’ulls, tenen qualitat per a això. Vulguem o no, aquest equip no sap defensar-se, per la qual cosa no ens quedarà una altra que tindre personalitat i ser valentes”, va indicar.

Send this to a friend