L’Alcodiam disputarà la Copa del Rei al maig i no en febrer

L'Alcodiam disputarà la Copa del Rei al maig i no en febrer
FOTO: ALDEMAR

El Patín Alcodiam finalment disputarà la Copa del Rei al maig i no en febrer com estava previst. L’augment de contagis de la sisena ona de coronavirus ha obligat la Federació Espanyola de Patinatge a reestructurar el calendari de competicions i retardar la celebració d’aquesta competició que tindrà per seu A Coruña

Definitivament la Copa del Rei serà del 5 al 8 de maig, la qual cosa provocarà al mateix temps que també es modifiquen les dates del play-off en la Lliga, que estava previst que s’iniciara aqueix cap de setmana i que ara es retarda una setmana la seua celebració.

Cal recordar que el Patín Alcodiam serà un dels huit equips classificats per a la Copa del Rei després de tancar brillantment la primera volta del campionat de lliga en huitena posició. Serà la quarta participació dels blaugranes en aquesta competició, la qual no disputaven des de 2015.

D’altra banda, els de Lorenzo Pastor no van començar amb bon peu la segona volta de la Lliga després de caure 1-4 a casa davant el Calafell. L’Alcodiam va arribar a avançar-se en el marcador res més començar la segona part amb un gol de Gonzalo Pérez, si bé els blaugranes es van veure superats quan el rival va pujar una marxa el ritme del partit i tenint en compte que van ser baixa Ferran Formatjé i Pere Cañellas per ser positius.

Send this to a friend