L’Alcodiam es complica la classificació per a la Copa del Rei

Els blaugra van caure 5-3 a Igualada en l'últim partit de 2022

El Alcodiam se complica la clasificación para la Copa del Rey

L’Alcodiam es complica molt la classificació per a la pròxima edició de la Copa del Rei en la qual estaran els huit millors equips de l’OK Lliga al final de la primera volta.

Les opcions dels de Lorenzo Pastor passaven per guanyar els dos últims partits enfront de rivals que també s’estan jugant el bitllet per a estar, del 2 al 5 de març, a Calafell, escenari de la competició.

No obstant això, els blaugrana van tornar Les Comes amb una derrota per 5-3 enfront de l’Igualada que complica molt la classificació. Amb la lògica a la mà, l’Alcodiam té encara moltes opcions, però ja no depén de si mateix.

Està obligat a guanyar el 8 de gener a casa al Caldes però necessita que el Lleida perda per dos més gols a la Corunya a casa del Liceu i que el Voltregà empat o perda en la seua visita a Noia.

A casa de l’igualada, els blaugranes van arribar a posar-se 1-2 i al descans el marcador era de 2-2. Amb 3-2, Biel Pujadas va estavellar una bola al pal i li va ser anul·lat un gol Agustín Domínguez. Una altra vegada la mala punteria es va acarnissar amb l’Alcodiam, ja que Iván Morales va estavellar una altra bola al pal amb 4-2.

Send this to a friend