L’Alcodiam ‘humanitza’ al Barça

L'Alcodiam "humanitza" al Barça
Ferran Formatjé va anotar els dos primers gols del *Alcodiam enfront del Barça. Foto: Quique Reig.

Els somnis estan per a complir-los i l’Alcodiam va complir el seu, baixar del núvol en el qual es trobava el totpoderós Barça i ‘humanitzar-lo’ amb el gran partit que es va veure anit en el Miguel Sarasa, saldat amb un 3-3. D’aquesta manera, els de Lorenzo Pastor repeteixen el mateix marcador de la passada temporada després d’una altra actuació increïble, en el qual van posar contra les cordes a un equip que porta trenta partits sense perdre i que domina amb puny de ferro l’OK Lliga.

La valentia de l’Alcodiam va tindre el seu recompensa. Ho havia avisat Lorenzo Pastor en la vespra, que per a res el seu equip s’anava a tancar arrere a l’espera que el Barça moguera fitxa. És més, per moments va tindre als de Edu Castro contra les cordes. Per a començar dues genialitats de Ferran Formatjé en pocs segons va deixar a l’Alcodiam amb un 2-0 quan encara no s’havien complit els primers cinc minuts de partit.

Va poder pujar un tercer després d’una rematada de Gonzalo Pérez al pal. A partir de llavors, com era d’esperar, el Barça es va posar les piles i aquesta piconadora humana que és l’equip d’Edu Castro va començar a esmolar les seues arpes. El portugués Helder Nunes va acurtar diferències en el quinze de penal i cinc després Marc Grau va posar la igualada per a donar més emoció al xoc. Els últims minuts de la primera part van ser un intercanvi de colps en els quals va poder passar qualsevol cosa.

En la represa, als pocs segons, penal a favor de l’Alcodiam que Gonzalo Pérez no aconsegueix transformar, per a dos després anul·lar-se un gol a Joao Rodrigues. No obstant això, el portugués no va fallar en la següent que va tindre i va posar el 2-3 en el cinc de la segona meitat. Amb tots dos equips carregats de faltes, quedava veure qui arribava a la dècima, va ser primer el Barça però «Caco» Ceschin no va encertar, igual que tres minuts després Pau Bargalló davant de Guiri, qui va signar una altra magistral actuació sota pals.

Amb els nervis a flor de pell, mancant sis minuts arribava el definitiu 3-3, obra de Gonzalo Pérez. D’ací al final, els dos equips van tindre l’oportunitat de desfer la igualada però ni Iván Morales ni Joao Rodrigues van encertar a marcar, amb el que el marcador no es va moure, vivint-se així una altra històrica jornada en el pavelló Miguel Sarasa que va acomiadar als seus posats en peus.

L’Alcodiam és seté, empatat a 30 punts amb l’Igualada, que va perdre a casa davant el Noia (3-4), mentre que el Caldes va empatar a quatre amb el Sant Cugat i és huité amb 29 punts, tenint 26 el Lleida que juga aquest matí. Els de Lorenzo Pastor tornen a jugar el diumenge 26 en la pista del Reus.