L’Alcoyano no es troba

Demà tindrà enfront un dels equips més reforçats del grup

El Alcoyano no se encuentra
Armental podria tornar a la titularitat demà. QUIQUE REIG

Els senyals d’optimisme que l’Alcoià va emetre després d’una estrena de lliga enfront del At. Sanluqueño que li va col·locar com a líder, s’han esfumat en un sospir després del viscut el diumenge en la segona part enfront de l’Eivissa. Mal resultat i pitjors sensacions. És veritat que es jugarà la quarta jornada, que davant estava un dels transatlàntics de la categoria, per a molts per plantilla el millor equip de la Primera Federació, però no és menys cert que és preocupant la poca fiabilitat d’un equip que no acaba de trobar-se, que és capaç d’arraconar a l’Eivissa en la primera mitja hora de joc, però que es va diluir com un terròs de sucre en l’última mitja hora de partit, on els blanc-i-blaus ni van fer olor l’àrea rival.
El diagnòstic no és clar. Vicente *Parras va assegurar després del partit que no és una qüestió d’individualitats, que és més d’aprofitar aqueixos bons moments que té l’equip, que francament els està tenint. Enfront del *At. *Sanluqueño els va aprofitar, no vaig agafar a casa del *Intercity i davant l’Eivissa. El calendari no ofereix treva al Deportivo que demà (12 hores) visita l’Alfonso Murube de Ceuta, un camp que no trepitja des de 1989, fa la barbaritat de 34 anys, un estadi on sol ha sigut capaç de guanyar en tres vegades de huit visites.
Els de Juan José Romero, un especialista en ascensos que ha pujat al Betis B, el mateix Ceuta i al *Eldense a Primera Federació, han sigut un dels equips que més s’han reforçat en el mercat estival. Han arribat Fran Carnicer i Cristian López (Eldense), Dani Romera (Múrcia), Carlos Doncel (Logroñés), Cédric (Intercity) i el fitxatge curiós de Iban Salvador, que algun aficionat blanc-i-blau recordarà per ser una dels malsons d’aquell Celta B que va acabar enviant al Deportivo a Tercera. Fa uns dies renovava fins a 2025 però el Ceuta ho acaba de cedir a un equip polonés.
El quadre de Ceuta ve de fer ple en les seues dues eixides, guanyant 0-1 a casa del San Fernando i vencent 1-3 al filial del At. Madrid en l’última jornada. On no va aconseguir guanyar va ser en el seu únic partit en l’Alfonso Murube, empatant sense gols enfront del Recreatiu.
Els de Vicente Parras porten dos partits sense veure porteria. Van fer tres al At. Sanluqueño en l’estrena de lliga, però ací va acabar tota la punteria dels blanc-i-blaus, els qui per contra han rebut tres en contra. Enfront de l’Eivissa, la saga va fer aigua per tots els costats en el primer gol, quan els fitxatges de l’estiu molts d’ells es van fer perquè l’equip es fera fort precisament a pilota parada. Ni en defensa ni en atac ha demostrat encara que és un dels seus punts forts aquesta temporada.

Send this to a friend